Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez preveu que algunes autonomies quedin fora de l'estat d'alarma en els propers dies

El president espanyol creu que a principis de juliol tot l'estat podria abandonar el decret

El president espanyol, Pedro Sánchez, durant la reunió amb els presidents autonòmics, aquest diumenge 24 de maig del 2020 El president espanyol, Pedro Sánchez, durant la reunió amb els presidents autonòmics, aquest diumenge 24 de maig del 2020 POOL MONCLOA / JOSÉ MARÍA CUADRADO
Catalunya ACN
Diumenge, 24 Mai 2020 14:33

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha comunicat aquest diumenge als presidents de les comunitats autònomes que, en funció de l'evolució de la pandèmia, moltes autonomies podrien quedar fora de l'estat d'alarma en els propers dies. Sánchez ho ha condicionat a l'evolució sanitària i al fet que res "es torci".

Fonts properes de la reunió celebrada telemàticament, han explicat que l'executiu espanyol vol preservar l'instrument jurídic del decret d'estat d'alarma "per garantir la mobilitat". Tot i això, han indicat que l'executiu preveu que tot l'estat estigui fora de l'estat d'alarma a finals de juny i principis de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: