Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Catalunya demana que les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i l'Alt Pirineu i Aran entrin a la fase 2

Per a la resta de Catalunya, inclosa Barcelona i l'àrea metropolitana, demana la fase 1

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, en reunió telemàtica amb representants del Departament de Salut, el 21 de maig del 2020 El ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, en reunió telemàtica amb representants del Departament de Salut, el 21 de maig del 2020 MINISTERI DE SANITAT
Catalunya ACN
Divendres, 22 Mai 2020 00:01

El Govern ha demanat a l'executiu de Pedro Sánchez que les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i l'Alt Pirineu i Aran puguin passar a la fase 2 del desconfinament a partir de dilluns que ve. La petició s'ha fet en el marc de la ronda de reunions bilaterals que el govern espanyol manté amb les autonomies per avançar en el que anomena 'Pla de transició cap a una nova normalitat'.

Per a la resta de territoris catalans, inclosos Barcelona i l'àrea metropolitana, el Govern ha demanat que es mantinguin o passin a la fase 1. Aquest dijous també s'han mantingut reunions amb Andalusia, el País Valencià, Madrid i el País Basc. Madrid també ha demanat passar a fase 1.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: