Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez demanarà una nova pròrroga de l'estat d'alarma d'"aproximadament" un mes i afirma que "pretén ser la última"

El president espanyol diu que les comunitats "aniran recuperant la seva plena capacitat de decisió"

El president espanyol, Pedro Sánchez, durant una roda de premsa, el 9 de maig de 2020 El president espanyol, Pedro Sánchez, durant una roda de premsa, el 9 de maig de 2020 LA MONCLOA
Catalunya ACN
Dissabte, 16 Mai 2020 14:34

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha explicat que demanarà una nova pròrroga de l'estat d'alarma però amb una vigència d'"aproximadament un mes". En roda de premsa telemàtica, Sánchez ha afirmat que aquesta pròrroga "pretén ser la última" i tindrà "característiques diferents respecte a les anteriors". Ha insistit però que tot dependrà de l'evolució del virus.

A més, el president espanyol ha assegurat que "regirà la cogovernança" i que les comunitats autònomes "aniran recuperant la seva plena capacitat de decisió". Ha afegit que vol assolir al Congrés el "gran consens" que ha assegurat que existeix a la societat sobre la necessitat d'aquest estat d'alarma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: