Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Catalunya arriba a les 3.231 morts per coronavirus en centres sanitaris, amb 83 noves defuncions en les últimes 24 hores

El total d'infectats és de 31.7273, amb 684 nous casos des de l'últim balanç

Una professional de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona al laboratori de microbiologia, on es fan les proves PCR per al diagnòstic de la covid-19, malaltia causada pel coronavirus. Imatge publicada, el 9 d'abril del 2020 Una professional de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona al laboratori de microbiologia, on es fan les proves PCR per al diagnòstic de la covid-19, malaltia causada pel coronavirus. Imatge publicada, el 9 d'abril del 2020 HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU
Catalunya ACN
Dijous, 09 abril 2020 23:21

83 noves defuncions per coronavirus en les darreres 24 hores eleven la xifra de defuncions a Catalunya fins a les 3.231, segons les dades que ha ofert aquest dijous a la nit el Departament de Salut. La xifra de víctimes ha baixat dels tres dígits per primera vegada en molts dies.

A més, Salut confirma 684 positius nous en el mateix termini de temps, menys de la meitat que ahir. Ara, la xifra total és de 31.727 contagiats des de l'inici de la pandèmia. Fins ara, 2.582 persones han estat ingressades de gravetat. Del nombre total de positius arreu del país, 5.117 són professionals sanitaris.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 13.513 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: