Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern demanarà a Madrid que es mantingui el confinament total a Catalunya amb la nova pròrroga de l'estat d'alarma

Budó avisa que seria un "desastre" que "un desconfinament mal planificat avui fos preludi" d'un segon confinament total

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, en una compareixença, el 7 d'abril de 2020 La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, en una compareixença, el 7 d'abril de 2020 JORDI BEDMAR / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 08 abril 2020 14:39

La Generalitat demanarà al govern espanyol que es mantingui el confinament total a Catalunya amb la nova pròrroga de l'estat d'alarma. La portaveu de l'executiu, Meritxell Budó, i el conseller d'Interior, Miquel Buch, han advertit durant la roda de premsa telemàtica d'aquest dimecres que el Procicat té previst sol·licitar a l'Estat una pròrroga del confinament total.

La consellera ha avisat que seria un "desastre" que un "desconfinament mal planificat avui" fos "preludi" d'un segon confinament total. Buch ha afegit que la "pitjor notícia" seria que l'esforç i el sacrifici fet fos "en va" i no servís "per a res" si hi ha un relaxament que provoca un rebot de la corba del coronavirus: "És millor allargar el patiment que no pas tenir rebrots".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: