Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra, a Bachelet: "Les amenaces del Suprem impedeixen complir les seves indicacions sobre presos polítics"

El president envia una carta a l'Alta Comissionada de l'ONU per explicar-li la situació dels líders independentistes

Imatge del president de la Generalitat, Quim Torra, assegut al seu despatx, el 20 de març de 2020 Imatge del president de la Generalitat, Quim Torra, assegut al seu despatx, el 20 de març de 2020 GENERALITAT DE CATALUNYA
Catalunya ACN
Divendres, 03 abril 2020 15:24

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat una carta aquest divendres a l'Alta Comissionada de les Nacions Unides pels Drets Humans, Michelle Bachelet, per explicar-li que les "amenaces" del Tribunal Suprem a les autoritats penitenciaries catalanes sobre "possibles conseqüències legals" han impedit que es puguin complir les seves "indicacions" sobre "presos polítics".

En la carta, Torra també esgrimeix la seva condició d'advocat per defensar que mantenir-los a la presó "posant en risc la seva salut" implica una "clara vulneració" d'almenys tres articles del Conveni Europeu de Drets Humans i de nou articles més de la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: