Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra celebra el confinament total i exigeix a Sánchez mesures socials i econòmiques "a l'alçada de la crisi"

El president de la Generalitat demana "no posar límits" al suport als treballadors, autònoms i empreses

El president de la Generalitat, Quim Torra, en un moment de la compareixença, el diumenge 15 de març de 2020 El president de la Generalitat, Quim Torra, en un moment de la compareixença, el diumenge 15 de març de 2020 RUBÉN MORENO / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 29 Març 2020 00:39

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha celebrat l'anunci de confinament total decretat pel president del govern espanyol, una "bona notícia", al seu entendre, en el combat contra la pandèmia. En una declaració institucional aquest dissabte al vespre des de la Casa dels Canonges, el cap de l'executiu ha exigit mesures socials i econòmiques a "l'alçada de la crisi" i demana "no posar límits" al suport als treballadors, autònoms i empreses amb l'objectiu que ningú quedi "fora de joc".

Torra ha assegurat que els propers dies exigiran el "millor" de cadascú i s'ha mostrat convençut de la resposta de Catalunya, un país "fet amb esforç, solidaritat, a contracorrent i contra pronòstic".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: