Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Primavera Sound canvia de dates per la crisi del coronavirus i se celebrarà a finals d'agost

Les entrades ja adquirides seguiran essent vàlides per al nou calendari del certamen, del 26 al 30 d'agost

Una parella es fa una 'selfie' a l'entrada del festival Primavera Sound, el 30 de maig del 2019 Una parella es fa una 'selfie' a l'entrada del festival Primavera Sound, el 30 de maig del 2019 VIOLETA GUMÀ / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 28 Març 2020 13:07

El Primavera Sound s'ha vist forçat a canviar de dates per la crisi del coronavirus i se celebrarà a finals d'agost. Inicialment previst del 3 al 7 de juny, l'emblemàtic certamen barceloní es trasllada del 26 al 30 d'agost al Parc del Fòrum. "Ens veiem forçats a posposar la pròxima edició del Primavera Sound per causes de força major conegudes per tothom. La nostra absoluta prioritat sempre ha estat la de garantir la seguretat del nostre públic, els artistes i de totes les persones involucrades en el festival", ha comentat l'organització.

Les entrades ja adquirides pel assistents seguiran essent vàlides per al nou calendari, segons Primavera Sound, que enguany comptava amb un cartell encapçalat per Massive Attack i Lana del Rey.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: