Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Catalunya registra 177 nous morts per covid-19 i arriba a les 516 defuncions

Els 2.073 nous positius apugen el nombre d'infectats a gairebé 10.000, 781 greus

Dues treballadores atenen dues persones amb discapacitat que presenten símptomes Dues treballadores atenen dues persones amb discapacitat que presenten símptomes AFERS SOCIALS
Catalunya ACN
Dimecres, 25 Març 2020 08:00

El Departament de Salut ha informat aquest dimarts al vespre que en les últimes hores s’han confirmat 2.073 positius nous de coronavirus a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 9.937. Des d'aquest dilluns al vespre fins ara han mort 177 pacients amb la covid-19, cosa que suma un total de 516 persones des de l'inici de la crisi sanitària. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 781 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 1.524 són professionals sanitaris.

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total acumulat de 306 positius de coronavirus, 14 més que dilluns. Del nombre total de casos, 140 són professionals sanitaris i 41 persones han mort, cinc més que fa 24 hores.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 1.274 altes hospitalàries de persones diagnosticades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: