Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Societat Civil Catalana vol tallar la Via Augusta de Barcelona fins que s'acabi la protesta a la Meridiana

L'entitat es proposa bloquejar la sortida de la ciutat cada divendres pels Túnels de Vallvidrera

Roda de premsa de Sonia Reina, Fernando Sánchez Costa i Álex Ramos, de Societat Civil Catalana Roda de premsa de Sonia Reina, Fernando Sánchez Costa i Álex Ramos, de Societat Civil Catalana GERARD ARTIGAS / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 28 Febrer 2020 14:24

Societat Civil Catalana demanarà permís a l'Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat per tallar la Via Augusta i bloquejar la sortida de la ciutat pels Túnels de Vallvidrera cada divendres fins que no acabi la protesta independentista que impedeix la circulació a l'avinguda Meridiana. Ho ha anunciat en una roda de premsa el president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, que ha assegurat que "els independentistes no podran anar a esquiar amb normalitat a la Cerdanya".

Segons ha detallat Societat Civil Catalana, els talls es produiran amb permís o no a la cruïlla de la Via Augusta amb el carrer de l'Hort de la Vila, abans del primer túnel, a partir del proper divendres, 6 de març.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: