Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 600 persones es manifesten contra l'extradició de Julian Assange

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) convoca la concentració aquest dilluns a la Plaça Universitat

Unes assistents a la mobilització convocada per l'Assemblea Nacional Catalana a Barcelona en motiu de suport a Julian Assange, el 24 de febrer del 2020 Unes assistents a la mobilització convocada per l'Assemblea Nacional Catalana a Barcelona en motiu de suport a Julian Assange, el 24 de febrer del 2020 MARC VÀZQUEZ / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 25 Febrer 2020 07:04

Unes 600 persones segons la Guàrdia Urbana s'han concentrat aquest dilluns a Barcelona en contra de l'extradició als Estats Units de Julian Assange, en una de les moltes mobilitzacions convocades els darrers dies en suport al fundador de Wikileaks. L'inici del judici contra el periodista australià ha estat el principal motiu de la concentració a Plaça Universitat sota el lema 'El periodisme no és un crim'.

La mobilització, convocada per l'ANC, ha comptat amb el suport d'Òmnium Cultural, Junts x Catalunya, ERC, la CUP i grups com Anonymus Catalonia. Assange, que s'enfronta a múltiples càrrecs per haver publicat documents oficials amb informació confidencial, ha mostrat en reiterades ocasions el seu suport a l'autodeterminació de Catalunya.

"Avui és Barcelona qui et dóna suport", ha expressat una portaveu de l'ANC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: