Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marta Pascal deixa l'escó al Senat

L'excoordinadora del PDeCAT pren la decisió "per voluntat pròpia" i creu que fa "el que toca" per "coherència"

La senadora del PDeCAT Marta Pascal durant la presentació del seu llibre 'Perdre la por', el 10 de febrer de 2020 La senadora del PDeCAT Marta Pascal durant la presentació del seu llibre 'Perdre la por', el 10 de febrer de 2020 GERARD ARTIGAS / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 24 Febrer 2020 14:10

L'excoordinadora del PDECAT Marta Pascal deixarà l'escó que ocupa al Senat després del pròxim ple. Segons ha explicat en una entrevista a 'TV3', Pascal ja va comunicar diumenge la seva decisió al president de la formació, David Bonvehí, i aquest dilluns ho ha fet amb Artur Mas, Carles Puigdemont i Josep Lluís Cleries, que exerceix de portaveu de JxCat a la cambra alta. "Crec que faig el que toca", ha manifestat Pascal, que ha dit que pren aquesta decisió "per voluntat pròpia" i seguint la seva "coherència i principis". Amb tot, ha dit que, per ara, no té sobre la taula desvincular-se de la formació.

Pascal, que va ser elegida senadora per designació autonòmica pel Parlament, ha dit que encara exercirà com a senadora en el pròxim ple per a no deixar el grup amb "un efectiu menys".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: