Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roldán veu verd el pacte Cs-PP a Catalunya: "Encara és d'hora, no s'han convocat ni eleccions"

La líder de la formació taronja es desplaça a la Meridiana per denunciar els talls: "La situació es insostenible"

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, atén els mitjans a la Meridiana, a Barcelona La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, atén els mitjans a la Meridiana, a Barcelona JORDI BATALLER / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 23 Febrer 2020 00:06

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha celebrat l'acord de Cs i PP al País Basc de cara a les eleccions del 5 d'abril, però veu verd el mateix tipus de pacte a Catalunya. "Encara és d'hora. De fet, aquí no s'han convocat ni eleccions. Seria avançar massa pantalles", ha assegurat Roldán, de visita a la Meridiana per denunciar les més de 130 nits de talls per part de l'independentisme.

"La situació és insostenible i està afectant la facturació i vendes a la zona. Fabra Centre i Barcelona Comerç calculen que han baixat les vendes entre un 20 i un 40% a bars, restaurants i botigues", ha criticat la líder de Cs a Catalunya. "És una autèntica vergonya veure com els radicals separatistes tenen segrestat tot un barri", ha afegit Roldán.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: