Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès diu que la reunió amb l'Estat "no és propaganda" i que el president Torra anunciarà la delegació "quan vulgui"

El vicepresident destaca que els dos partits del Govern treballen "colze a colze" per "estar a l'alçada"

Imatge del vicepresident del Govern i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, atenent els mitjans de comunicació, aquest 22 de febrer de 2020 Imatge del vicepresident del Govern i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, atenent els mitjans de comunicació, aquest 22 de febrer de 2020 ÀLEX RECOLONS / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 23 Febrer 2020 00:01

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dissabte que ERC i JxCat estan treballant "colze a colze" els temes de fons de cara a la reunió de dimecres amb l'Estat per "estar a l'alçada". Aragonès ha tret importància al fet que encara no s'hagi anunciat la composició de la delegació catalana recordant que la trobada "no és una operació de propaganda" i que el president Torra ho farà "quan ho cregui oportú" amb tot el suport d'ERC.

"El que fem dimecres és prou important com per anar el màxim de preparats i a això li estem dedicant moltes hores", ha afegit. També ha deixat clar que la reunió és molt important perquè suposa reconèixer que a Catalunya hi ha un conflicte polític però que els resultats no seran immediats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: