Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez accepta que la primera reunió de la taula de diàleg es faci dimecres, una de les dates proposades per Torra

El govern espanyol respon que veu "perfecte" constituir-la el 26 de febrer però no entra a parlar de continguts

Els presidents Quim Torra i Pedro Sánchez encaixen la mà abans de reunir-se al Palau de la Generalitat, el 6 de febrer de 2020 Els presidents Quim Torra i Pedro Sánchez encaixen la mà abans de reunir-se al Palau de la Generalitat, el 6 de febrer de 2020 BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 20 Febrer 2020 15:11

El govern espanyol ha acceptat celebrar la primera reunió de la taula de diàleg amb la Generalitat dimecres que ve, 26 de febrer, una de les dates proposades pel president de la Generalitat, Quim Torra. En una carta, el president de l'executiu espanyol, Pedro Sánchez, respon la missiva d'aquest matí de Torra i diu que veu "perfecte" poder constituir la taula de diàleg dimecres que ve a la tarda al Palau de la Moncloa, a Madrid. "Tots sabem que és necessari el diàleg i aquesta ha de ser la legislatura que ho promogui. Aquest és l'esperit que volem transmetre a aquesta taula en la qual tantes esperances tenen dipositades tots els ciutadans", diu Sánchez a la carta, en la qual no entra a parlar sobre els continguts que ha traslladat Torra.

El president de la Generalitat havia proposat a la seva carta cinc dates alternatives al dilluns 24 de febrer, la que havia proposat Moncloa, i avança que la delegació catalana vol tractar l'exercici del dret a l'autodeterminació i la fi de la repressió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: