Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern espanyol manté que la taula de diàleg amb la Generalitat serà "abans que acabi el mes de febrer"

Montero sosté que el conflicte amb Catalunya és "complex" i no augura resoldre'l "a curt termini"

Imatge de la reunió del Consell de Ministres presidida per Felip VI, el 18 de febrer del 2020 Imatge de la reunió del Consell de Ministres presidida per Felip VI, el 18 de febrer del 2020 MONCLOA
Catalunya ACN
Dimarts, 18 Febrer 2020 23:54

La ministra d'Hisenda i portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha reiterat el compromís de l'executiu de Pedro Sánchez de convocar la taula de diàleg amb la Generalitat "abans que acabi el mes de febrer". "Estem en contacte entre els gabinets per fer l'agenda amb l'ordre del dia i els integrants que hi participaran", ha explicat a la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres, que aquest dimarts ha presidit el rei Felip VI. Sobre la figura del relator, que genera discrepàncies entre JxCat i ERC, la ministra ha sostingut que "no és una figura necessària" ja que "els testimonis" de com avanci la negociació amb el Govern han de ser tots els ciutadans".

El mateix dia que la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha afirmat que el calendari no els "apressa", ja que prioritzen garantir l'èxit de la negociació, Montero ha recordat la "complexitat" del conflicte amb Catalunya. Per això, ha dit, el govern espanyol "no espera fruits a curt termini", sinó "punts de trobada" per abordar la solució.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: