Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Síndic detecta un increment de les situacions d'emergència habitacional i del temps d'espera per a pisos socials

Rafael Ribó s'ofereix per impulsar un pacte nacional que posi solució als problemes actuals en matèria d'habitatge

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, entregant l'informe anual al president del Parlament, Roger Torrent, el 17 de febrer del 2020 El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, entregant l'informe anual al president del Parlament, Roger Torrent, el 17 de febrer del 2020 MARTA SIERRA / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 17 Febrer 2020 14:51

El Síndic de Greuges ha detectat el 2019 un augment del nombre de situacions d'emergència en matèria d'habitatge així com un increment dels temps d'espera per a accedir a un pis social, des de la valoració favorable de la mesa d'emergència fins a l'assignació, que pot arribar fins a dos anys.

Per Rafael Ribó, la manca d'un parc d'habitatge públic és la principal causa d'aquesta situació i per això demana un pacte nacional per a l'habitatge que permeti donar resposta ''efectiva'' a les més de 1.300 unitats de convivència que esperen accedir a recursos d'emergència.

És una de les conclusions de l'informe anual del 2019 que Ribó ha lliurat aquest dilluns al president del Parlament, Roger Torrent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: