Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès insta l'independentisme a acabar amb els retrets i a acumular força a les urnes per negociar amb l'Estat

El vicepresident celebra que ERC hagi pogut arrossegar el Govern a la mesa i s'erigeix com a "trencaglaç" del diàleg

Primer pla del coordinador nacional d'ERC i vicepresident del Govern, Pere Aragonès, el 15 de febrer de 2020 Primer pla del coordinador nacional d'ERC i vicepresident del Govern, Pere Aragonès, el 15 de febrer de 2020 JORDI PUJOLAR / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 16 Febrer 2020 01:43

El coordinador nacional d'ERC i vicepresident del Govern, Pere Aragonès, crida l'independentisme a acabar amb els retrets i a evitar una "espiral" que no ajudar a avançar. "És l'hora de la feina", ha dit en l'obertura del Consell Nacional d'ERC. En aquest sentit, Aragonès veu les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya com una "excel·lent oportunitat" per fer créixer l'independentisme i que es pugui dur la força de les urnes a la mesa de negociació amb l'Estat.

El líder republicà, de fet, celebra que la gestió d'ERC hagi acabat arrossegant el Govern al diàleg amb el govern espanyol i s'erigeix com a "trencaglaç" de la negociació: "Qui s'ho mirava amb displicència o escepticisme excessiu avui és el primer a defensar que hi ha de ser".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: