Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La GSMA diu que la cancel·lació del Mobile s'ha decidit per una causa de "força major" i que era "l'única opció"

Hoffman admet que "és un dia molt fosc" i que no han decidit "per diners"

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, saludant el conseller Jordi Puingeró durant la roda de premsa de valoració de cancel·lació del MWC El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, saludant el conseller Jordi Puingeró durant la roda de premsa de valoració de cancel·lació del MWC AINA MARTÍ
Catalunya ACN
Dijous, 13 Febrer 2020 15:30

El conseller delegat de GSMA, Johan Hoffman, ha descrit com aquest dijous com un dia "molt fosc" i "molt decebedor" per la cancel·lació del Mobile World Congress, però ha defensat que la suspensió era "la única opció". "Molt desgraciadament, és impossible continuar celebrant el MWC Barcelona 2020", ha dit Hoffman en una roda de premsa.

Segons la GSMA, la decisió s'ha pres per una causa de "força major", per l'alerta global pel coronavirus. "La nostra prioritat ha estat molt clara i simple: la seguretat i la salut de tothom, i la reputació del Mobile World Congress", ha dit Mats Granryd, director general de GSM Association. Tant ell com Hoffman han evitat quantificar els costos de la cancel·lació. "No és una qüestió de diners", han dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: