Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cuixart utilitza per primer cop l'article 100.2 i aposta per seguir treballant "per la llibertat i l'amnistia"

Ha sortit de la presó per anar a treballar a l'empresa Aranow, de la qual és propietari, i fer voluntariat

Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, en la seva visita a l'empresa Aranow, de la qual n'és propietari, el 13 de febrer de 2020 Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, en la seva visita a l'empresa Aranow, de la qual n'és propietari, el 13 de febrer de 2020 NORMA VIDAL / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 13 Febrer 2020 15:24

Cuixart ha apostat per seguir treballant per "l'amnistia i la llibertat" i ha agraït els seus empleats el suport que li han transmès en els darrers dos anys i l'esforç que han fet garantir la supervivència de l'empresa Aranow, de la qual n'és propietari. "Hem demostrat que som un equip", ha apuntat el president d'Òmnium visiblement emocionat davant una vintena de treballadors. "Hem mantingut els llocs de treball sense renunciar a ser el que som", ha destacat.

Cuixart ha sortit aquest dijous de la presó fent ús per primer cop de l'article 100.2 que la Junta de Tractament de Lledoners va aplicar-li el passat 6 de febrer. Es tracta d'un permís que els presos classificats en segon grau poden demanar per anar a treballar i fer voluntariat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: