Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès crida a la responsabilitat per aprovar els pressupostos i demana deixar de banda interessos electorals

El conseller d'Economia creu que s'ha d'abandonar l'immobilisme i apostar pel diàleg i el consens polític

La consellera Meritxell Budó, el vicepresident Pere Aragonès i el president de la Generalitat, Quim Torra, al ple del Parlament del 12 de febrer de 2020 La consellera Meritxell Budó, el vicepresident Pere Aragonès i el president de la Generalitat, Quim Torra, al ple del Parlament del 12 de febrer de 2020 GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 12 Febrer 2020 15:20

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, fa fet una crida aquest dimecres a la responsabilitat dels grups parlamentaris per aprovar els pressupostos de 2020. En una intervenció durant el ple, Aragonès ha argumentat que seria "irresponsable" no aprofitar l'"oportunitat" de posar al dia els comptes i els serveis públics.

Ha criticat que hi hagi grups que prefereixen la "inestabilitat i el desgovern per interessos electorals" i vulguin que no s'aprovin els comptes. Així, el republicà ha dit que és època de "diàleg" i "consens" i que l'època de les majories absolutes "queda lluny". Per això, ha demanat voluntat transformadora dels grups i deixar enrere l'immobilisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: