Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra convoca una declaració institucional a Palau per a les 12h de dimecres i retarda el Consell Executiu a la tarda

Incertesa pel futur de la legislatura després de la tensió entre JxCat i ERC amb la possibilitat d'avançament electoral o canvis al Govern

Quim Torra i Roger Torrent encaixant mans a l'entrada del Parlament, el 28 de gener del 2020 Quim Torra i Roger Torrent encaixant mans a l'entrada del Parlament, el 28 de gener del 2020 MARIONA PUIG / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 29 Gener 2020 07:07

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat una declaració institucional a Palau per a les 12 hores d'aquest dimecres, i ha retardat el Consell Executiu a la tarda. Així consta en el canvi de l'agenda del president, modificada a les 23:34 hores d'aquest dimarts a la nit.

Continua la incertesa sobre el futur de la legislatura després de la tensió entre JxCat i ERC, visible durant la sessió plenària d'aquest dilluns al Parlament, després que la Mesa acceptés que Torra no podria participar de cap votació.

Damunt la taula hi ha diverses possibilitats ara mateix, com ara un avançament electoral, que Torra faci canvis al si del Govern, o fins i tot que en forci l'expulsió d'ERC. Els presos que han assistit a la comissió d'investigació del 155 aquest dimarts al Parlament han demanat unitat i que JxCat i ERC superin les seves discrepàncies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: