Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un home de 33 anys procedent de Wuhan, primer cas sospitós de coronavirus a Catalunya

Va mostrar símptomes dilluns i ha estat traslladat al Clínic mentre se li fan les proves

Imatge d'un passadís de l'Hospital del Mar; el doctor Robert Güerri, metge adjunt del Servei de Malalties Infeccioses, marxa amb un pacient en cadira de rodes, el passat 3 d'abril del 2019 Imatge d'un passadís de l'Hospital del Mar; el doctor Robert Güerri, metge adjunt del Servei de Malalties Infeccioses, marxa amb un pacient en cadira de rodes, el passat 3 d'abril del 2019 LAURA FÍGULS / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 28 Gener 2020 14:34

Un home de 33 anys procedent de la zona xinesa de Wuhan és el primer cas sospitós de coronavirus a Catalunya, segons ha informat l'Agència de Salut Pública de Catalunya en un comunicat.

L'home va tenir símptomes dilluns i ha estat traslladat al Centre Hospitalari de Referència per a malalties d'Alt Risc, que és l'Hospital Clínic. Les proves que es realitzaran al laboratori de suport de vigilància epidemiològica descartaran o confirmaran finalment el cas. Aquest procediment segueix l'establert en el protocol d'actuació a Catalunya davant de casos sospitosos de coronavirus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: