Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junqueras defensa "el diàleg amb tothom" i avisa que la "repressió" i el 155 "no han servit per fer por ni per desistir"

El president d'ERC diu que l'article constitucional va "perjudicar" les polítiques socials i econòmiques i que va servir per posar-los a la presó

L'exvicepresident Oriol Junqueras compareixent a la comissió de Parlament sobre el 155, el 28 de gener del 2020 L'exvicepresident Oriol Junqueras compareixent a la comissió de Parlament sobre el 155, el 28 de gener del 2020 GERARD ARTIGAS / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 28 Gener 2020 14:28

L'exvicepresident del Govern i president d'ERC, Oriol Junqueras, ha defensat aquest dimarts el "diàleg amb tothom" malgrat que es posin "pals a les rodes". Durant una intervenció a la comissió d'investigació sobre el 155 al Parlament, Junqueras ha dit que per molt que no agradi, ERC "parlarà amb tothom".

El republicà ha sostingut que l'aplicació del 155 a Catalunya només va servir per "perjudicar" els interessos dels ciutadans, per afectar les polítiques socials i aquelles destinades a augmentar la productivitat econòmica. "No va servir per fer-nos desistir, ni per tenir por. No n'hem tingut mai i menys ara. La presó és una part més del camí cap a la llibertat", ha argumentat.

De fet, Junqueras ha conclòs que el 155 va ser el "teló de fons" per poder-los empresonar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: