Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Mesa pren nota de l'escrit del secretari general i s'assumeix que Torra no manté l'escó

JxCat proposa, sense èxit, desautoritzar Muro, anul·lar les seves instruccions per ser "contraries a l'ordenament jurídic", i evitar que el president quedi sense vot al ple

El lletrat major del Parlament, Joan Ridao, i el secretari general del Parlament, Xavier Muro, a la reunió de la Mesa, el 27 de gener del 2020 El lletrat major del Parlament, Joan Ridao, i el secretari general del Parlament, Xavier Muro, a la reunió de la Mesa, el 27 de gener del 2020 MARTA SIERRA / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 27 Gener 2020 14:15

El Mesa del Parlament de Catalunya ha pres nota de l'escrit del secretari general, Xavier Muro, on es dona instruccions perquè es retiri l'escó al president de la Generalitat i diputat de JxCat, Quim Torra. Amb aquest tràmit, que la majoria de membres donen per purament administratiu, s'assumeix de manera general que Torra ja no disposarà del seu escó i que al ple d'aquest dilluns a la tarda ja no podrà votar.

De fet, fins i tot JxCat ho dona per fet, donat que la seva proposta presentada a la Mesa per "deixar sense efecte" l'escrit del secretari general, desautoritzar les seves instruccions i evitar que Torra es quedi sense escó i sense vot, no ha pogut ser votada ni aprovada per la Mesa.

Per tant, també el grup del president té assumit que, si no es troba una sortida diferent a la situació, Torra no podrà votar ja a la tarda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: