Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Serrat i Sabina omplen el Sant Jordi en una nova nit de cançons compartides

Els dos artistes han ofert un llarg concert a Barcelona en la que és ja la seva tercera gira conjunta

Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina, es miren mentre canten durant el seu concert al Palau Sant Jordi de la gira 'No hay dos sin tres', el dissabte 25 de gener del 2020 Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina, es miren mentre canten durant el seu concert al Palau Sant Jordi de la gira 'No hay dos sin tres', el dissabte 25 de gener del 2020 PAU CORTINA / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 26 Gener 2020 14:58

Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina han omplert aquest dissabte el Palau Sant Jordi en una nova i llarga nit de cançons compartides. Més de tres hores s'ha allargat el concert d'aquest dos veterans dels escenaris, amb un repertori extensíssim de 23 peces dels respectius repertoris. És la tercera vegada que el barceloní i l'andalús s'embarquen en una gira conjunta per l'Estat i més enllà, motiu pel qual han batejat aquesta darrera amb el nom de 'No hay dos sin tres'. Amb un guió semblant al de les anteriors ocasions, han anat alternant les seves cançons, algunes cantades en solitari, altres a duo. Tot plegat, amanit amb una exhibició d'amistat i sintonia, no exempta d'autoironia i dards amistosos cap a les respectives trajectòries i estat de forma.

La gira de Serrat i Sabina 'No hay dos sin tres' ha fet parada al Palau Sant Jordi, en la que és ja la tercera aventura conjunta als escenaris de la parella de cantants i músics. La gira va arrencar a l'Argentina l'any passat, i recentment han ofert dos concerts al Wizink Center de Madrid, on tornaran properament per tancar aquesta nova col·laboració amb encara dos concerts més al mateix recinte.

Serrat i Sabina es van estrenar com a companys d'escenari l'any 2007 amb 'Dos pájaros de un tiro' (2007), una primera gira de gran èxit que va tenir continuació: 'Dos pájaros contraatacan', l'any 2012. Però com proclama el títol de la tercera i actual gira, 'No hay dos sin tres', i els músics segueixen exhaurint localitats a cada concert que anuncien.

El repertori, aquesta nit, ha estat extensíssim i s'han comptat fins a 23 cançons. Per això el concert s'ha allargat durant tres hores. De Serrat han sonat composicions com 'Cançó de matinada', 'Barcelona i jo', 'Mediterráneo', 'Paraules d'amor', 'Hoy puede ser un gran día' o 'Me'n vaig a peu'. I del cançoner de Sabina no han faltat 'Lo niego todo', 'Por el bulevar de los sueños rotos', '19 dias y 500 noches', 'Pirata cojo', entre altres.

La parella d'artistes han demostrat que a aquestes alçades tenen l'espectacle més que rodat i han fet gal·la d'una gran complicitat. Tal és l'afecte i la confiança que fins i tot es llançaven dards (amistosos) l'un a l'altre, sobre les seves respectives imatges, reputacions o estat de forma. Fins i tot han ironitzat al voltant dels comentaris crítics respecte al seu projecte conjunt i els motius de la repetició d'aquestes gires conjuntes.

"Probablement s'estiguin preguntant quins estranys motius ens empenyen a ajuntar-nos i tornar-nos a ajuntar", ha demanat Serrat. "Passa que periòdicament les nostres famílies ens conviden a desplaçar-nos més enllà de la pau de les nostres llars, i obedients, nosaltres muntem una gira", s'ha respost ell mateix. "I perquè no, ho fem perquè ens agrada, perquè ens agrada viatjar, conèixer gent nova, i sobretot, tornar als vells llocs coneguts", s'ha apuntat Sabina. "I perquè treballant la meitat, cobrem el doble", ha rematat, arrencant els aplaudiments del públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: