Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comuns sostenen que Torra pot continuar com a president encara que se li retiri l'escó

Mena demana que es convoquin eleccions un cop aprovats els pressupostos de la Generalitat

El diputat d'En Comú Podem al Congrés Joan Mena, atenent la premsa El diputat d'En Comú Podem al Congrés Joan Mena, atenent la premsa GERARD ARTIGAS / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 26 Gener 2020 14:53

El diputat d'En Comú Podem al Congrés Joan Mena ha assegurat aquest diumenge que malgrat que el president de la Generalitat, Quim Torra, perdi l'acta de diputat al Parlament pot seguir com a cap del Govern. "El que hem de fer és aplicar la normativa", ha demanat en declaracions als mitjans aquest diumenge a Sant Feliu de Llobregat. Per a Mena, tot i la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar l'acta de diputat a Torra, "pot continuar sent president de la Generalitat".

El també portaveu dels comuns ha considerat que Torra "no ha de continuar sent president" però no perquè ho hagi decidit "la dreta ni tampoc el seu braç judicial" sinó perquè "ho pensen el 70% de catalans". És per això que ha reclamat que es convoquin eleccions al Parlament tan bon punt s'hagin aprovat els pressupostos de la Generalitat. "El Govern de Torra i Aragonès s'ha demostrat que està profundament esgotat i no té projecte polític", ha criticat.

La diputada de CatECP al Parlament Marta Ribas, que ha acompanyat Mena, també ha urgit uns nous comicis a Catalunya, però ha demanat que primer s'aprovin els comptes que els comuns han acordat amb el Govern perquè "els serveis públics a Catalunya no poden resistir un any més de pressupostos prorrogats".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: