Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un veí de Palafrugell, primera víctima mortal del Gloria a Catalunya en caure a l'aigua per un cop de mar a Palamós

Fonts municipals han explicat que l'home ha entrat a una zona del port tancada per la perillositat de la tempesta

Bombers al port de Palamós, el 22 de gener del 2020 Bombers al port de Palamós, el 22 de gener del 2020 MARINA LÓPEZ / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 23 Gener 2020 07:00

Un veí de Palafrugell de 69 anys ha mort aquest dimecres després de caure a l'aigua per un cop de mar al port de Palamós, segons han explicat fonts de l'Ajuntament i de Protecció Civil. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de deu. Sembla que l'home ha anat amb el seu cotxe al Port Marina a comprovar l'estat d'una embarcació d'un familiar. Fonts municipals han explicat que la víctima ha accedit a una part del port tancada pel perill derivat del temporal Gloria. Ha deixat el vehicle a prop de l'embarcació i ha estat aleshores quan, sembla, un cop de mar l'ha llançat a l'aigua.

En aquest moment ha sofert un cop fort al cap, expliquen les mateixes fonts. Els treballadors del port l'han tret de l'aigua i personal del SEM l'ha intentat reanimar sense èxit.
A banda dels efectius sanitaris, Policia Local, marineria del port i Bombers han actuat al lloc dels fets.

Cal recordar, d'altra banda, que els serveis d'emergència busquen una persona que hauria caigut a l'aigua al port mentre intentava amarrar un vaixell des d'aquest dimarts a dos quarts de dotze de la nit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: