Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Govern i comuns pacten uns pressupostos per al 2020 amb un increment de despesa de 3.070 MEUR i un 25% més d'inversió

L'acord remarca que es reclamaran a l'Estat els "compromisos pendents, així com defensar el relaxament dels objectius d'estabilitat pressupostaria"

Imatge de la reunió del Govern i els comuns per tancar l'acord dels pressupostos, amb Pere Aragonès i Meritxell Budó, Jéssica Albiach, Susanna Segovia i David Cid, al departament de Vicepresidència, el 20 de gener de 2020 Imatge de la reunió del Govern i els comuns per tancar l'acord dels pressupostos, amb Pere Aragonès i Meritxell Budó, Jéssica Albiach, Susanna Segovia i David Cid, al departament de Vicepresidència, el 20 de gener de 2020 BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 20 Gener 2020 14:43

El Govern i els comuns han pactat uns nous pressupostos de la Generalitat per al 2020. L'acord reflecteix un increment de la despesa pública respecte dels comptes que estaven en vigor, i també en comparació amb el frustrat projecte de pressupostos de 2019. "Per tal de donar resposta a les principals prioritats polítiques, la despesa no financera no finalista augmenta en 3.070 MEUR", es concreta.

A més, s'anuncia un "increment de les inversions reals i de capital de la Generalitat i el conjunt del sector públic, per a situar-les prop de 2.000 MEUR, que suposa un 25% més que al 2017".

També es remarca la necessitat de "reclamar els compromisos pendents de l'Estat així com defensar el relaxament dels objectius d’estabilitat pressupostaria".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: