Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Protecció Civil alerta que la cota de neu pot baixar dels 200 metres al nord-est i a l'extrem sud de Catalunya

Trànsit avisa que aquest dilluns es podrien establir restriccions als vehicles pesants per la nevada a la Catalunya Central i nord de Girona

Imatge de l'estat de la mar i el vent al Front Marítim de Barcelona, el 19 de gener de 2020 Imatge de l'estat de la mar i el vent al Front Marítim de Barcelona, el 19 de gener de 2020 BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 19 Gener 2020 14:48

Protecció Civil alerta que la cota de neu pot baixar dels 200 metres aquest dilluns a les comarques del nord-est i a l'extrem sud de Catalunya. "Està previst que s'acumulin més de 2 centímetres per sobre dels 400 metres, però fins a migdia es podrà veure nevar a 200 metres i esporàdicament per sota", ha assenyalat a l'ACN el cap de guàrdia de Protecció Civil, Xavier Sáenz.

"La nevada al terç nord començarà de bon matí al litoral i prelitoral, afectant a les comarques del Maresme, la Selva, el Vallès Oriental, el Baix Empordà o el Gironès", ha enumerat Sáenz, que ha precisat que de cara a la tarda la neu s'estendrà més a l'interior arribant a Osona, el Moianès, la Garrotxa i el Ripollès. Davant aquest previsió de neu a cotes baixes, Trànsit avisa que es podrien establir restriccions als vehicles pesants a la Catalunya Central i nord de Girona.

Algunes de les carreteres que veurien vetat el trànsit de camions serien la C-25 (Eix Transversal) o la C-17 a Osona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: