Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esquerra adverteix que tornarà a exercir l'autodeterminació si la mesa de diàleg amb el govern espanyol "no avança"

Pere Aragonès, reconeix que "no es pot garantir" l'èxit de la negociació i reivindica que Torra estigui al capdavant

 Marta Vilalta, Gabriel Rufián i Josep Maria Jové (ERC) amb José Luis Ábalos, Adriana Lastra i Salvador Illa (PSOE-PSC) a la segona reunió de la taula de negociació al Congrés, el 3 de desembre de 2019 Marta Vilalta, Gabriel Rufián i Josep Maria Jové (ERC) amb José Luis Ábalos, Adriana Lastra i Salvador Illa (PSOE-PSC) a la segona reunió de la taula de negociació al Congrés, el 3 de desembre de 2019 ERC
Catalunya ACN
Diumenge, 19 Gener 2020 01:41

Esquerra adverteix que tornarà a exercir el dret a l'autodeterminació en cas que la mesa de negociació oberta amb el govern espanyol "no avanci". El coordinador nacional dels republicans, Pere Aragonès, ha reconegut que "no es pot garantir" l'èxit de la negociació amb l'executiu de Sánchez, perquè considera que el PSOE s'ha assegut a la taula més per "necessitats aritmètiques que no pas per voluntat política".

Aragonès ha deixat clar que la taula de negociació l'ha de liderar el president de la Generalitat, Quim Torra, "com no pot ser d'altra manera". "Que quedi molt clar que si no s'avança, que no serà per culpa nostra, nosaltres tornarem a exercir el dret a l'autodeterminació", ha etzibat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: