Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Troben dues nenes mortes en una casa de Vilobí d'Onyar i investiguen si la mare les ha matades i s'ha intentat suïcidar

Les víctimes tenen menys de 10 anys i les ha trobat el pare

Imatge d'equips d'emergències a l'AP-7, a l'altura de Salt, on tot apunta que la mare de les nenes s'ha intentat suïcidar Imatge d'equips d'emergències a l'AP-7, a l'altura de Salt, on tot apunta que la mare de les nenes s'ha intentat suïcidar MARINA LÓPEZ / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 13 Desembre 2019 15:23

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dues nenes de menys de 10 anys aquest divendres a Vilobí d'Onyar (Selva), segons ha pogut saber l'ACN de fonts pròximes a la investigació. El pare de les nenes ha trobat els cadàver a la casa, situada al nucli de Salitja. Tot apunta que la mare s'ha intentat suïcidar a l'AP-7, on ha saltat des d’un pont quan passava un camió que anava en sentit nord a l'altura de Salt, tot i que continua amb vida. Ara, els Mossos estan investigant si ha estat la mare qui ha matat les dues nenes.

Els serveis d'emergències s'han traslladat al punt de l'autopista per atendre la dona. Un helicòpter medicalitzat l'ha traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Fonts del centre sanitari han explicat a l'ACN que està en estat molt crític.

Mentrestant, agents dels Mossos d'Esquadra ja estan investigant a la casa de Salitja on s'han trobat les dues nenes mortes. També ha arribat la comitiva judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: