Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra considera que Sánchez no soluciona "res" amb una trucada enmig d'una ronda de 17 presidents autonòmics

El president de la Generalitat demana "valentia i coratge" en comptes de "gestos buits i eixorcs"

El president de la Generalitat, Quim Torra, i del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, reunits a Barcelona el 20 de desembre de 2018 El president de la Generalitat, Quim Torra, i del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, reunits a Barcelona el 20 de desembre de 2018 MARC BLEDA / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 12 Desembre 2019 14:46

El president de la Generalitat, Quim Torra, considera que Pedro Sánchez no soluciona "res" amb una trucada enmig d'una ronda de 17 presidents autonòmics. Així ho han explicat fonts properes al cap del Govern consultades per l'ACN, aquest dijous al matí. Torra sosté que "el problema és no una trucada", i que cal "respecte institucional", a més de bilateralitat entre Catalunya i l'Estat.

El cap de l'executiu exigeix al candidat a la presidència del govern espanyol el reconeixement dels subjectes polítics, a més d'una "proposta democràtica" per donar sortida a l'autodeterminació i la fi de la "repressió".

Finalment, Torra apunta que cal que tothom estigui "a l'altura del moment polític", i encari el conflicte "amb valentia i coratge, i no amb gestos buits i eixorcs".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: