Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs planta la manifestació per la Constitució a Barcelona per una pancarta contra la llei de violència de gènere

La formació taronja rebutja les "proclames que qüestionen la lluita contra una de les pitjors lacres de la societat"

la manifestació iIImatge de la pancarta contra la llei de violència de gènere a la marxa per la Constitució del 6 de desembre del 2019 que ha implicat la cancel·lació de la participació de Cs la manifestació iIImatge de la pancarta contra la llei de violència de gènere a la marxa per la Constitució del 6 de desembre del 2019 que ha implicat la cancel·lació de la participació de Cs MARIONA PUIG
Catalunya ACN
Dissabte, 07 Desembre 2019 09:23

Cs ha decidit a última hora cancel·lar la seva participació a la manifestació en defensa de la Constitució convocada aquest divendres a Plaça Urquinaona de Barcelona perquè hi ha una pancarta que reclama la derogació de la llei de violència de gènere. "Des de Cs considerem que avui és un dia de celebració i commemoració dels valors de la Constitució espanyola, i no hi ha espai per a proclames que qüestionen la lluita contra una de les pitjors lacres de la nostra societat", ha assegurat el partit. A la manifestació, convocada per 'Espanya i Catalans' i 'Cataluña Suma', hi participa el líder de Vox, Santiago Abascal, que no ha assistit, en canvi, als actes de commemoració a la Constitució al Congrés dels Diputats.

A més, Cs ha desconvocat les declaracions a la premsa que tenia previst fer la líder del partit a Catalunya, Lorena Roldán.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: