Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rajoy veu "irresponsable" deixar que ERC "condicioni Espanya" i defensa que PP i PSOE vagin "de la mà" per evitar-ho

L'expresident del govern espanyol afirma que "una de les majors preocupacions" dels espanyols ha de ser pels "acords als quals alguns puguin arribar"

L'expresident del govern espanyol del PP Mariano Rajoy a la presentació del seu llibre a Madrid, el 4 de desembre de 2019 L'expresident del govern espanyol del PP Mariano Rajoy a la presentació del seu llibre a Madrid, el 4 de desembre de 2019 ANDREA ZAMORANO / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 05 Desembre 2019 07:12

L'expresident del govern espanyol del PP Mariano Rajoy ha avisat Pedro Sánchez que seria "irresponsable" deixar que l'Estat espanyol "estigui condicionat per partits que res tenen a veure ni amb la sobirania nacional ni la Constitució ni estan precisament a favor de la unitat d'Espanya". En una clara referència a les negociacions entre PSOE i ERC, Rajoy ha dit que "una de les majors preocupacions" que han de tenir "els espanyols en aquest moment és a conseqüència dels acords als quals alguns puguin arribar". "Amb aquests temes és obligat que els dos partits nacionals vagin de la mà", ha defensat Rajoy aquest dimecres al vespre a la presentació del seu llibre. Rajoy ha remarcat que el "consens" és "fonamental" quan es tracta "d'afers d'Estat", com la "unitat d'Espanya".
Membres del PP entre el públic

A la presentació hi ha assistit el president del PP, Pablo Casado, que ha arribat acompanyat del president de la Xunta de Galícia, Alberto Nuñez Feijóo, i de l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

Hi ha assistit l'exvicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría i els exministres dels governs de Rajoy Dolors Montserrat, Juan Ignacio Zoido, José Ignacio Wert, Rafael Català, Cristóbal Montoro, Íñigo Méndez de Vigo i Íñigo de la Serna.

Destacats membres del PP durant la seva època com Maria Dolores de Cospedal o Rafael Hernando. També hi ha anat l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo i l'expresidenta del PP català Alícia Sánchez-Camacho.

De l'actual direcció del PP hi ha assistit Ana Pastor, Cuca Gamarra, Isabel García Tejerina i Javier Maroto. No hi ha anat l'expresident del govern espanyol José Maria Aznar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: