Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs denuncia Torrent a la Fiscalia per haver permès el debat i votació de la resolució parcialment anul·lada pel TC

El partit denuncia el president del Parlament per haver admès la resposta de JxCat, ERC i la CUP a la sentència de l'1-O

La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, durant l'acte celebrat a plaça Universitat de Barcelona, el 4 de novembre del 2019 La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, durant l'acte celebrat a plaça Universitat de Barcelona, el 4 de novembre del 2019 GUIFRÉ JORDAN / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 02 Desembre 2019 14:41

Cs ha registrat a la Fiscalia Superior de Catalunya una denúncia contra el president del Parlament, Roger Torrent, per haver permès el debat i votació de la resolució pactada conjuntament entre JxCat, ERC i la CUP que el Tribunal Constitucional (TC) va anul·lar parcialment i que els partits independentistes van modificar a través d'esmenes.

Així ho han explicat aquest dilluns fonts de la formació taronja a l'ACN. El text que es va debatre i votar finalment al ple, que pretenia ser la resposta de les tres formacions a la sentència del Tribunal Suprem sobre el referèndum de l'1 d'octubre de 2017, rebutjava la "censura" del Constitucional reprovava la monarquia, una qüestió sobre la qual el TC ja s'havia pronunciat en contra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: