Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 57,3% de ciutadans de la resta de l'Estat rebutja un referèndum a Catalunya però el 48,2% n'acceptaria el resultat

Els enquestats fora de Catalunya suspenen la monarquia amb un 4,58

Una dona introduïnt el sobre a dins de l'urna a l'Escola de Pardinyes, de Lleida, durant el matí, el 26 de maig de 2019 Una dona introduïnt el sobre a dins de l'urna a l'Escola de Pardinyes, de Lleida, durant el matí, el 26 de maig de 2019 LAURA ALCALDE / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 21 Novembre 2019 14:54

El 57,3% de ciutadans de la resta de l'Estat rebutja un referèndum a Catalunya però un 48,2% n'acceptaria el resultat en cas que fos legal i acordat, segons el CEO. El Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) ha elaborat la primera enquesta sobre la percepció del debat territorial a Espanya al conjunt de l'Estat. Segons indica a Catalunya les institucions més ben valorades són les universitats amb un 6,56, els Mossos d'Esquadra amb un 5,96 i els ajuntaments amb un 5,72.

En canvi, a la resta de l'Estat la Policía Nacional i la Guàrdia Civil són les institucions més ben valorades amb un 7,09, seguides de les universitats amb un 6,78 i l'exèrcit amb un 6,67. Els enquestats fora de Catalunya suspenen la monarquia amb un 4,58, mentre que al país la nota baixa fins el 2,21.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: