Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès reclama recuperar el "camí" de Pedralbes per reprendre el diàleg amb l'Estat

El vicepresident del Govern diu que s'ha obert una oportunitat per resoldre el conflicte i demana no desaprofitar-la: "Si no ho fem ara, quan ho farem?"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i del president de Foment del Treball, Josep Sánchez-Llibre, a l'entrada dels premis Carles Ferrer Salat, el 18 de novembre del 2019 El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i del president de Foment del Treball, Josep Sánchez-Llibre, a l'entrada dels premis Carles Ferrer Salat, el 18 de novembre del 2019 AINA MARTÍ / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 19 Novembre 2019 07:16

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha reclamat recuperar el "camí" que va marcar la declaració de Pedralbes, firmada fa un any, per reprendre el diàleg entre la Generalitat i l'Estat durant el discurs en els Premis Carles Ferrer Salat. Aragonès ha parlat en substitució del president de l'Executiu català, Quim Torra, que no ha assistit a l'acte organitzat per la patronal Foment del Treball com estava previst.

En la seva intervenció, ha assegurat que "un any després" de signar el document "bona part dels reptes estan pendents" i la situació política "és més complicada" després de la sentència del procés. Amb tot, ha afirmat que s'ha obert una oportunitat per continuar la via del diàleg i ha demanat "no desaprofitar-la": "Si no ho fem ara, quan ho farem? Si no dialoguem entre governs, qui ho ha de fer?", s'ha preguntat.

El republicà ha considerat que acabar amb el conflicte amb l'Estat "és la millor contribució" que es pot fer al "progrés de l'economia del país".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: