Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra, als magistrats: "Davant de la història, la vostra condemna serà la vostra pròpia condemna"

El president de la Generalitat diu que la sentència no canviarà la voluntat dels catalans

El president de la Generalitat, Quim Torra, al banc dels acusats el 18 de novembre del 2019 a l'inici del judici al TSJC per desobediència El president de la Generalitat, Quim Torra, al banc dels acusats el 18 de novembre del 2019 a l'inici del judici al TSJC per desobediència PERE FRANCESCH / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 19 Novembre 2019 07:12

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet servir el seu dret a l'últim torn de paraula en el judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per fer un dur al·legat defensant la legitimitat de la seva desobediència a la Junta Electoral Central (JEC) i de la seva actuació política, i ha volgut desafiar els magistrats del tribunal advertint-los que "davant de la història, la vostra condemna serà la vostra pròpia condemna".

Segons ha dit, el tribunal el pot condemnar a ell però "no canviarà la legitimitat del Parlament, el compromís amb el poble, la voluntat del poble i el destí d'aquest país, la democràcia i els drets humans guanyen sempre, la llibertat acabarà guanyant".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: