Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra admet en la seva declaració al TSJC que va "desobeir" la JEC perquè era "impossible complir una ordre il·legal"

El president de la Generalitat afirma que no permetrà "mai" que els drets dels ciutadans siguin "trepitjats"

El president de la Generalitat, Quim Torra, assegut al banc dels acusats el 18 de novembre del 2019 a l'inici del judici contra ell per desobediència El president de la Generalitat, Quim Torra, assegut al banc dels acusats el 18 de novembre del 2019 a l'inici del judici contra ell per desobediència PERE FRANCESCH / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 18 Novembre 2019 15:15

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha admès aquest dilluns davant del Tribunal Superior de Justícia (TSJC) que va "desobeir" la Junta Electoral Central (JEC) en relació a la demanda de retirar la pancarta del Palau de la Generalitat durant la campanya del 28-A perquè era "impossible" complir una ordre il·legal.

Durant el judici, el cap del Govern ha dit que era una ordre "il·legal" dictada per un organisme que no tenia competències per sol·licitar-ho. També ha subratllat que com a president de la Generalitat té el "deure" de defensar els drets i les llibertats dels ciutadans i que no permetrà mai "que siguin vulnerats i trepitjats". Torra ha qualificat el cas com una "vulneració" de la llibertat d'expressió i una "censura".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: