Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jutge d'Edimburg deixa Ponsatí lliure amb passaport i fixa per al 12 de desembre la propera vista

L'exconsellera d'Educació s'ha entregat aquest dijous a la policia escocesa

L'exconsellera d’Educació, Clara Ponsati, i l’advocat Aamer Anwar arriben a la seu de la policia d’Edimburg, a Escòcia, el 14 de novembre de 2019 L'exconsellera d’Educació, Clara Ponsati, i l’advocat Aamer Anwar arriben a la seu de la policia d’Edimburg, a Escòcia, el 14 de novembre de 2019 RUSSELL CHEYNE / REUTERS
Catalunya ACN
Divendres, 15 Novembre 2019 06:56

El jutge d'Edimburg ha deixat lliure l'exconsellera d'Educació, Clara Ponsatí, i no li ha retirat el passaport perquè no veu risc de fuga. A més, el jutge ha fixat per al proper 12 de desembre la primera vista preliminar per començar a analitzar l'euroordre emesa per Pablo Llarena, que reclama l'extradició de Ponsatí per un delicte de sedició. Ponsatí s'ha entregat a la policia d'Edimburg aquest dijous al matí, i posteriorment ha aparegut davant del jutge, que l'ha alliberat.

L'exconsellera actualment treballa com a professora a la universitat escocesa de St Andrews. El seu advocat, Aamer Anwar, ha explicat que la sedició és un delicte "del segle XVI" que a Escòcia "es va abolir fa temps".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: