Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern espanyol també porta la moció de la CUP sobre autodeterminació al TC

Celaá assegura que Torrent i els altres membres de la Mesa sabien que estaven incomplint resolucions de l'alt tribunal

La portaveu del govern espanyol en funcions, Isabel Celaá, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres La portaveu del govern espanyol en funcions, Isabel Celaá, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres ROGER PI DE CABANYES / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 08 Novembre 2019 15:17

El govern espanyol ha aprovat aquest divendres portar la decisió de la Mesa d'admetre a tràmit la moció de la CUP sobre autodeterminació al Tribunal Constitucional (TC). Seguint així el mateix camí de la proposta de resolució conjunta de JxCat, ERC i la CUP com a resposta a al sentència, que ja ha estat anul·lada pel Constitucional.

En roda de premsa, la ministra portaveu en funcions, Isabel Celaá, ha assegurat que tant el president del Parlament, Roger Torrent, com la resta de membres de la Mesa sabien que estaven incomplint resolucions de l'alt tribunal en admetre a tràmit la moció de la CUP i en rebutjar les peticions de reconsideració de Cs, PSC i PPC.

La moció es votarà en el ple del Parlament de la setmana que ve, del 12 i 13 de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: