Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

10-N: Casado sobre el 155: "Ho tornarem a fer. Per posar ordre a Catalunya cal haver-ne posat ja"

El líder del PP afirma que els populars, a diferència del PSOE, "posaran ordre" de forma "immediata"

El president del PP, Pablo Casado, saludant des de l'escenari a un acte electoral a Astúries, el 5 de novembre de 2019 El president del PP, Pablo Casado, saludant des de l'escenari a un acte electoral a Astúries, el 5 de novembre de 2019 DAVID MUDARRA / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 06 Novembre 2019 00:11

El president del PP, Pablo Casado, ha argumentat que "per posar ordre a Catalunya cal haver posat ja ordre a Catalunya", en referència a l'aplicació del 155 l'octubre de 2017, i ha assegurat que si governa ho faran de forma "immediata" i "amb sentit d'Estat". "Ho tornarem a fer. No ens doblegaran el pols els separatistes. No ens tremolaran les cames davant d'aquells que volen trencar la legalitat", ha afirmat el líder dels populars aquest dimarts al vespre a un acte electoral a Astúries, des d'on ha avisat que "Espanya no pot aguantar una crisi territorial com aquesta amb un govern del PSOE al capdavant". "Sánchez no posarà ordre", ha dit Casado, que ha remarcat que el PP "ja sap com enfrontar-se als separatistes" en el moment "adequat" i amb la "fermesa necessària".

Casado ha tornat a demanar que s'apliqui "ja" la llei de seguretat nacional a Catalunya i s'enviï el requeriment previ al 155 al president de la Generalitat, Quim Torra. El president del PP ha recordat la visita del Rei a Barcelona de dilluns i ha considerat "inacceptable" veure el monarca "assetjat" i "bunkeritzat" pels "violents" davant la "incompetència" del govern espanyol en funcions.

"No pot ser que una colla de violents agressius imposi la por" i limiti els moviments de la família reial, ha opinat Casado. El líder del PP ha promès que tan bon punt arribi a Moncloa, si aconsegueix formar govern, aplicarà la llei de seguretat nacional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: