Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent assumeix "totes les conseqüències" per defensar que al Parlament es pugui parlar de tot: "La lluita val la pena"

El president del Parlament diu "prou" als "intents d'emmordassar" la cambra catalana

El president del Parlament, Roger Torrent, en roda de premsa a la cambra catalana El president del Parlament, Roger Torrent, en roda de premsa a la cambra catalana GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 23 Octubre 2019 07:29

El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que assumeix "totes les conseqüències" que li pugui comportar la defensa de la llibertat d'expressió a la cambra catalana. "La lluita val la pena més enllà de les conseqüències judicials i personals", ha defensat en roda de premsa després que la Mesa hagi admès a tràmit aquest dilluns la proposta de resolució de JxCat, ERC i la CUP malgrat els advertiments dels lletrats, que consideren que el text contravé decisions de l'alt tribunal.

Tot i aquests advertiments, Torrent considera que és el moment de dir "prou" als intents de censura i "d'emmordassar" la cambra catalana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: