Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Moncloa condiciona parlar amb Torra a una "condemna rotunda de la violència" i avisa: "Primer llei i després diàleg"

El govern espanyol també demana al president que "reconegui" la feina de Mossos, CNP i Guàrdia Civil i se solidaritzi amb els policies ferits

El president del govern en funcions, Pedro Sánchez, aquest 16/10/2019 a La Moncloa El president del govern en funcions, Pedro Sánchez, aquest 16/10/2019 a La Moncloa ROGER PI DE CABANYES / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 20 Octubre 2019 01:58

La Moncloa ha condicionat el diàleg amb el president de la Generalitat, Quim Torra, a una "condemna rotunda de la violència" que considerea que "no ha fet". En resposta a la petició del president català d'obrir una "taula de negociació" immediatament arran de la sentència, el govern espanyol també ha demanat a Torra que "reconegui" la feina de les forces de seguretat espanyoles i els Mossos i se solidaritzi amb els policies ferits. "Primer diàleg i després llei", ha avisat Moncloa. Segons el govern espanyol, la proposta de referèndum "no la vol ni la majoria de catalans ni, pel que sembla, la majoria del seu propi Govern". "El primer per restaurar la convivència és condemnar la violència, una cosa que no ha fet el senyor Torra", ha dit.

Per la seva banda, fonts de Palau afirmen que la Moncloa encara no s'ha posat en contacte amb ells malgrat l'intent de parlar telefònicament amb Sánchez. La primera trucada de l'equip de Torra a la Moncloa s'ha fet al voltant de la 1 del migdia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: