Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manifestació massiva al centre de Barcelona per rebutjar la sentència del Suprem durant la vaga general

Els participants es concentren sobretot al Passeig de Gràcia entre Jardinets i la Gran Via

Desenes de milers de persones es manifesten al Passeig de Gràcia, el 18 d'octubre del 2019 Desenes de milers de persones es manifesten al Passeig de Gràcia, el 18 d'octubre del 2019 MIQUEL CODOLAR / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 18 Octubre 2019 19:33

Milers de persones participen des de les cinc de la tarda en la manifestació convocada per Intersindical-CSC i IAC amb motiu de la vaga general d'aquest divendres. Els participants protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O i ocupen sobretot el Passeig de Gràcia entre els Jardinets i la Gran Via, on hi ha instal·lat l'escenari. El fet que els manifestants ocupin tot aquest espai del passeig fa preveure que la capçalera pugui avançar molt poc, aproximadament 50 metres. La capçalera de la manifestació porta el lema 'Pels drets i les llibertats, vaga general'.

La manifestació se celebra poques hores després que hagin arribat a Barcelona els participants a les Marxes de la Llibertat que ha organitzat l'ANC i Òmnium Cultural, que van sortir dimecres des de Girona, Berga, Vic, Tàrrega i Tarragona. Aquest divendres al migdia han confluït totes al centre de la ciutat.

'Vaga general, llibertat presos polítics' és un dels lemes principals que criden els manifestants. També hi ha presència de tractors procedents del Maresme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: