Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ferit de lesió ocular en les protestes a l'aeroport del Prat, pendent d'una operació per intentar salvar l'ull

Pateix un esclat del globus ocular, compatible amb el dany que provocaria una pilota

Un grup de manifestants a l'aeroport del Prat convocats per Tsunami Democràtic, enmig de fum, el 14 d'octubre del 2019 Un grup de manifestants a l'aeroport del Prat convocats per Tsunami Democràtic, enmig de fum, el 14 d'octubre del 2019 MIQUEL CODOLAR / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 15 Octubre 2019 15:06

L'home que va resultar ferit a l'ull aquest dilluns a l'aeroport del Prat en la protesta convocada per Tsunami Democràtic davant la sentència de l'1-O està pendent d'una operació per intentar salvar l'ull. El ferit pateix un esclat del globus ocular i múltiples ferides facials, segons confirmen fonts de l'Hospital de Bellvitge a l'ACN. La lesió és compatible amb la que provocaria una pilota, assenyalen les mateixes fonts, que no especifiquen de quin tipus. El Cos Nacional de Policia (CNP) ha reconegut que va utilitzar pilotes de goma durant la protesta a la terminal 1 de l'aeroport del Prat.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 131 persones durant les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O. Del total, 115 atencions es van fer a la T1 de l'aeroport del Prat, amb 91 altes en el mateix lloc i 24 traslladats a centres sanitaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: