Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Guardiola, en nom de Tsunami, demana a la comunitat internacional que "intervingui en el conflicte" per "seure i parlar"

La plataforma publica un comunicat dirigit a la societat civil d'arreu del món que distribueixen diversos mitjans

L'entrenador Pep Guardiola, el passat 10 de setembre del 2019 L'entrenador Pep Guardiola, el passat 10 de setembre del 2019 PILAR TOMÀS / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 14 Octubre 2019 21:24

Pep Guardiola ha posat la cara i la veu al comunicat del Tsunami Democràtic, aquest dilluns al vespre. En nom de la plataforma, l'entrenador de futbol ha demanat a la comunitat internacional que "intervingui en el conflicte" per "seure i parlar" amb l'Estat. El comunicat, dirigit a la societat civil d'arreu del món, l'han distribuït diversos mitjans.

El Tsunami també reclama al govern espanyol una "solució política i democràtica". "Espanya: seu i parla", continua el text. A més, la plataforma reclama a la societat civil internacional que pressioni els seus governs per intervenir en el conflicte i trobar "solucions polítiques i democràtiques".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: