Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent crida a defensar els drets des de la no violència i a convertir la "tristesa" per la sentència en "energia"

El president del Parlament reclama trobar "la força i la intel·ligència necessària" per a "resistir els pitjors embats i construir escenaris de futur"

Roger Torrent durant el seu parlament, el 27 de setembre del 2019 Roger Torrent durant el seu parlament, el 27 de setembre del 2019 GEMMA ALEMAN / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 14 Octubre 2019 15:19

El president del Parlament, Roger Torrent, ha fet una crida a convertir "la tristesa en energia" després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem. En dues piulades a Twitter, Torrent ha reclamat defensar "els drets i les llibertats fonamentals" des de la no violència.

"Com hem fet sempre, trobem la força i la intel·ligència necessària per resistir els pitjors embats i construir escenaris de futur i esperança", ha escrit el president de la cambra, que ha dit que la sentència és "un atac a la democràcia i als drets de tota la ciutadania. "Empresonen a la presidenta del Parlament, al vicepresident, als consellers i als líders socials, però també a les nostres llibertats", ha asseverat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: