Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junqueras, després de conèixer la sentència: "Persistiu, perquè si ho fem, guanyarem!"

El líder d'ERC afirma que l'Estat vol "destrossar vides i escapçar partits" i garanteix que no descansarà fins aconseguir un nou estat

Oriol Junqueras, durant la primera sessió del judici, el 12 de febrer del 2019 Oriol Junqueras, durant la primera sessió del judici, el 12 de febrer del 2019 POOL EFE
Catalunya ACN
Dilluns, 14 Octubre 2019 15:12

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha fet una crida a "persistir" després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem que el condemna a 13 anys de presó. en una carta dirigida a la militància, reivindica: "Tornarem i tornarem més forts. Som la generació que hem nascut per guanyar. Som la llavor de totes les victòries. No en tingueu cap dubte, tornarem i guanyarem. Persistiu, catalans, persistiu, perquè si ho fem, guanyarem!". Junqueras afirma que, amb la sentència, l'Estat vol "destrossar vides, escapçar partits i lideratges, aturar i acabar amb un moviment democràtic i silenciar a tot un poble que es vol expressar a les urnes".

Davant això, el líder republicà assegura que això demostra que els catalans no tenen alternativa i que no hi ha cap altra opció que construir un nou estat "per fugir d'aquest que persegueix demòcrates, prohibeix votar i protestar i empresona per idees polítiques". "Us ben juro que no descansaré fins a aconseguir-ho", promet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: